Vervolgcursus Theatersport

Theatercursus in Alkmaar

Verdiep je spel

Heb je eerder een beginnerscursus gedaan en ben je aangestoken door het theatersport-virus? Schrijf je in voor de vervolgcursus en verdiep je spel!

De 10-delige vervolgcursus start met de belangrijkste aandachtspunten uit de theatercursus voor beginners. Vervolgens zullen de deelnemers nieuwe spelvormen trainen en dieper ingaan op fysiek spel en het spelen van emoties. Ook het improviseren van muzikale scenes ondersteund door een muzikant staat op het programma. Afhankelijk van de mogelijkheden i.v.m. de Corona-richtlijnen staat ook het spelen van muzikale scenes op het programma en wordt de cursus afgesloten met een voorstelling voor vrienden en familie.

HET IS, I.V.M. DE CORONA-MAATREGELEN, NOG ONBEKEND WANNEER DE EERSTVOLGENDE VERVOLGCURSUS GAAT STARTEN.

Na de vervolgcursus kunnen de deelnemers ervoor kiezen de vervolgcursus nog een keer te doen. Op die manier kunnen zij zich de theatersportvaardigheden nog meer eigen maken. Ook bestaat er de mogelijkheid door te stromen naar theatersportvereniging Papaver.

Lees hier de Corona-maatregelen van Theatersport-Alkmaar

Vervolgcursus theatersport voorjaar 2021

Verdiep je spel in 10 inspirerende lessen

Start: NOG ONBEKEND
10 lessen
20:30 – 22:00
Edisonweg 12, Alkmaar
Maandagavond
€ 152,50
Inschrijven

Inschrijven

Vervolgcursus voorjaar 2021

Je schrijft je in voor de vervolgcursus door het onderstaande formulier in te vullen. Na je inschrijving ontvang je zo spoedig mogelijk bericht.    Heb je nog vragen? Bel!

    06-10352803 Jos Paauw

    Dit is waar het om draait in het leven: spelen en plezier hebben!