Beginnerscursus Theatersport

Theatercursus in Alkmaar

Leer de beginselen van theatersport

Heb je nog geen ervaring met theatersport maar heb je wel zin in een ontzettend leuke theatercursus waar plezier op de eerste plaats komt? Dan is de beginnerscursus wat voor jou!

De 10-delige theatercursus bestaat uit diverse oefeningen waarmee je stap voor stap leert waar het bij theatersport om draait: samenspel. Als spelers goed naar elkaar luisteren, kijken en positief op elkaar reageren gaat het ‘vanzelf’. Daarnaast richten we ons op fysiek spel, fantasie en verhaalopbouw. Gedurende de cursus komen diverse hilarische theatersport-spelvormen aan bod zoals de cluedo, de space-jump of de emotionele roetsjbaan. Afhankelijk van Corona-richtlijnen op dat moment wordt de cursus wel of niet afgesloten met een voorstelling voor vrienden en familie.

De cursus is op de volgende maandagavonden: 30 augustus, 6, 13, 20 en 27 september, 11 en 25 oktober (4 en 18 oktober vallen uit), 1, 8 en 15 november.

Na de beginnerscursus kunnen de cursisten doorstromen naar de vervolgcursus.

Lees hier de Corona-maatregelen van Theatersport-Alkmaar

Beginnerscursus theatersport najaar 2021

Leer in 10 lessen waar het bij theatersport om draait

Start 30 augustus 2021
18:45 – 20:15
Maandagavond
10 lessen
Edisonweg 12, Alkmaar
€ 152,50
Inschrijven

Theatersport maakt wat los

Inschrijven

Beginnerscursus najaar 2021

Je schrijft je in voor de beginnerscursus door het onderstaande formulier in te vullen. Na je inschrijving ontvang je zo spoedig mogelijk bericht.    Heb je nog vragen? Bel!

    06-10352803 Jos Paauw

    Dit is waar het om draait in het leven: spelen en plezier hebben!