Over Jos Paauw

Ik geef ruim 25 jaar theatercursussen in Alkmaar. Naast mijn werk als theaterdocent geef ik workshops theaterimprovisatie aan bedrijven als teamuitje, teambuilding of communicatietraining en geef ik theaterworkshops op feesten. Ik combineer mijn werk als docent en trainer met een parttime staffunctie in het management van een grote organisatie in de gezondheidszorg.

Deelnemers aan mijn theatercursussen beschrijven mijn manier van werken als enthousiasmerend, opbouwend en positief. Cursisten noemen mij een inspirerende, bevlogen en bekwame docent. Onlangs schreef een cursist op facebook: ‘Jos is een geweldige coach die iedereen in zijn waarde laat en zelf ook keihard meebrult van het lachen’. 

Ik vind het geweldig om steeds weer nieuwe mensen mee te nemen in de wereld van theatersport en te zien hoe zij groeien en hoeveel lol zij met elkaar hebben!

Ruim 20 jaar geleden is theatersportvereniging Papaver uit mijn cursussen voortgekomen. Papaver bestaat uit 70 leden die in verschillende trainingsgroepen veel plezier beleven aan theatersport en andere improvisatievormen. Tweemaal per jaar kunnen mijn cursisten doorstromen naar Papaver.

Theatersport maakt wat los

Play Video

Ervaringen

Vanaf de eerste les kon ik alleen nog maar denken; dit had ik veel eerder moeten doen!

Tamara van der MolenTheatercursus voor gevorderden

Ik verheug mij er elke week op en elke week is het weer een succes.
De grappigste avond van de week!

Jennifer WayTheatercursus voor beginners

Wil je echt uit je comfort zone en jezelf op een andere manier leren kennen dan is een cursus een aanrader!

Walter KersTheatercursus voor gevorderden