Zomerschool maandagavond

5 Zomerse theatersport-lessen in Alkmaar

Er zit muziek in!

Zet je oren open! Deze serie lessen laten we ons inspireren door muziek en geluid. De lessen richten zich op zowel beginnende als ervaren spelers.

Muziek en geluid gaan over emotie en over sfeer, direct naar het hart. Iedere les werken met een ander muzikaal startpunt waardoor we steeds weer nieuwe invalshoeken ontdekken. Een nieuwe zomer een nieuw geluid!

De lessen vinden plaats op de maandagavonden 19 juli, 26 juli, 2 augustus, 9 augustus en 16 augustus. Je kunt je per les inschrijven.

Zomerschool maandagavond

19 juli 2021
Jos Paauw
20:00 – 22:00
Maandagavond
1 – 5  lessen
12 deelnemers
Edisonweg 12, Alkmaar
€19,- per les
Inschrijven

19 juli    Filmmuziek
Deze les laten we ons spel inspireren door filmmuziek. We maken gebruik van bekende en minder bekende soundtracks en gebruiken de muziek om de sfeer van de scene te versterken.

26 juli   Geluiden
Deze les halen we letterlijk alles uit de kast om zelf te zorgen voor ondersteunende geluiden. We prikkelen de spelers met de vreemdste en mooiste geluiden die meteen in de scène worden verwerkt. (Deze avond is volgeboekt! Je kunt je wel op de reservelijst laten zetten)

2 augustus   Songteksten
We gebruiken deze les een aantal Nederlandstalige songteksten als startpunt voor de scènes. We associëren op het thema van de tekst en maken daar ons eigen verhaal van. (Deze avond is volgeboekt! Je kunt je wel op de reservelijst laten zetten)

9 augustus    Hoorspel
Voor één keer schakelen we het beeld uit en richten we ons deze les alleen op wat we horen. De stemmen en geluiden die we horen krijgen daardoor extra zeggingskracht.

16 augustus    Livemuziek
We laten ons deze les vergezellen door 2 of 3 muzikanten die ter plekke -net als wij- improviseren en op die manier grote invloed hebben op ons spel. (Deze avond is volgeboekt! Je kunt je wel op de reservelijst laten zetten)

Inschrijven

Zomerschool maandagavond

Je schrijft je in voor één of meerdere lessen van de zomerschool op maandag door het onderstaande formulier in te vullen. Na je inschrijving ontvang je zo spoedig mogelijk bericht.


    Heb je nog vragen? Bel!

    06-10352803 Jos Paauw

    Dit is waar het om draait in het leven: spelen en plezier hebben!