Zomerschool maandagavond

5 Zomerse theatersport-lessen in Alkmaar

Tijd voor verandering!

Deze zomerschool-serie op maandagavond richt zich helemaal op het spelen van hoge status en lage status. Je leert status optimaal te benutten en de mooiste statusveranderingen te spelen. Je wordt je bewust van de momenten dat je kunt veranderen van emotie en je leert je te laten raken door het gedrag van je medespelers. Je maakt echt contact met je medespelers en je spel wordt authentieker en geloofwaardiger.

Met deze lessen maak je je één van de mooiste theatersport-technieken écht eigen. En het mooie is….ook je leven buiten het toneel zit vol met status en statustransacties. Het is tijd voor verandering!

De lessen vinden plaats op de maandagavonden 13 juli, 20 juli, 27 juli, 3 augustus en 10 augustus. Je kunt je per les inschrijven. Aan de lessen kunnen zowel beginnende als ervaren theatersporters meedoen.

Zomerschool maandagavond: Status

Maak je één van de mooiste theatersport-technieken eigen!

13 juli 2020
Jos Paauw
20:00 – 22:00
Maandagavond
1 – 5  lessen
12 deelnemers
Edisonweg 12, Alkmaar
€19,- per les
Inschrijven

13 juli: Hoge en lage status
Deze les richt zich op de in’s en out’s van lage statusgedrag en hoge statusgedrag. We oefenen alle kenmerken en je traint vooral de kenmerken die voor jou nieuw zijn. (Vol! Je kunt op de reservelijst of kies een andere avond)
20 juli: Statustransacties
Deze les gaan we in op statustransacties. Door van status te veranderen creëer je verandering in een scene. Je leert dat het een kwestie is van doen! (Vol! Je kunt op de reservelijst of kies een andere avond)
27 juli: Contact
Deze les zoomen we met een vergrootglas in op het moment dat de statusrelatie tussen 2 personages verandert. Je leert hierdoor te voorkomen dat je de statusbeweging niet oppakt en wordt je extra bewust van: contact.

3 augustus: Status in solo’s
Deze les spelen we solo’s. Hoe benut je status in een solo? Status helpt je te spelen met focus, je nergens druk om te maken en het publiek te verrassen met wendingen.
10 augustus: Status in groepsscenes
Deze les gaan we status benutten in scenes met veel personages. Hoe maak je een gezamenlijke statustransactie.

Inschrijven

Zomerschool maandagavond

Je schrijft je in voor één of meerdere lessen van de zomerschool op maandag door het onderstaande formulier in te vullen. Na je inschrijving ontvang je zo spoedig mogelijk bericht.


Heb je nog vragen? Bel!

06-10352803 Jos Paauw

Dit is waar het om draait in het leven: spelen en plezier hebben!