Corona-maatregelen Theatersport-Alkmaar

CORONA-UPDATE 15 februari 2022

Het land gaat steeds meer open! Ook voor de cursussen gelden steeds minder beperkende richtlijnen. Lees hieronder de afspraken die vanaf 25 februari 2022 toepassing zijn.

Algemene richtlijnen

Theatersport-Alkmaar volgt de algemene richtlijnen van de overheid. Voor iedereen gelden de volgende basisregels:

  • Was vaak en goed je handen
  • Houd voldoende afstand
  • Zorg voor voldoende frisse lucht
  • Hoest of nies in je elleboog
  • Blijf thuis bij klachten

Bij de start van de lessen bespreken we de wijze waarop we de deze richtlijnen in de cursus hanteren.

Afspraken over uitval van lessen

Mocht je vanwege Corona niet aan de lessen mee kunnen doen of mochten de lessen uitvallen, dan gelden de volgende afspraken.

Ik kan vanwege verkoudheidsklachten niet aan een les meedoen
Indien je vanwege verkoudheidsklachten (of klachten van één van je huisgenoten) niet aan een les mee kunnen doen, dan kun je het lesgeld van die les terugvragen.

De les valt uit vanwege ziekte van de docent of vanwege strengere overheidsmaatregelen
Indien één of meer lessen uitvallen omdat de docent verkoudheidsklachten heeft of omdat er strengere overheidsmaatregelen zijn, dan worden de uitgevallen lessen op een later moment ingehaald.

Indien er sprake is van een langere periode dat de lessen niet ingehaald kunnen worden (langer dan 3 maanden) dan ontvangen de cursisten het lesgeld terug van de lessen die niet meer gegeven worden.

Indien de cursus nog niet gestart is maar vanwege overheidsmaatregelen niet door gaat, dan ontvangen de cursisten die de cursus al betaald hebben hun cursusgeld terug.